Het voetbalseizoen is weer begonnen en op de velden in de regio zie je de eerste teams zich al klaarmaken voor een nieuw seizoen. Als je nu speelt voor het kampioenschap, een periodetitel of misschien wel handhaving: de sfeer in het team is het belangrijkste. Natuurlijk begin je het seizoen met hard trainen en fit worden maar de teambuilding is misschien wel net zo belangrijk. 

Een team maak je niet alleen op het veld maar ook naast het veld. Hard trainen doe je samen maar bij inspanning hoort ook ontspanning. Een mooi moment voor een teamuitje met een uitdagende activiteit. Met de voetbalquiz van Teamuitje Twente komt de winnaarsmentaliteit van je team naar boven want niemand wil af gaan tijdens onze quiz.

Een pubquiz met het thema voetbal staat garant voor lol binnen het team en je komt er al snel achter welke speler behalve de voetbalskills ook nog eens het voetbalverstand heeft. In vijf verschillende rondes neem je het in verschillende teams tegen elkaar op. Hoe ga je het verdelen? Speel je met de verdediging, aanvallers, staff en middenvelders tegen elkaar? Of speel je jong tegen oud? Kan allemaal!

Hoe ziet zo’n avondje teambuilding er uit bij Teamuitje Twente? Je komt binnen en we ontvangen jullie met een verfrissend drankje (bier/ wijn of fris). Na het ontvangst verdelen we de teams over de quiztafels en daarop staat alvast een heerlijke borrelplank met diverse kaas- en worstsoorten klaar. De quizmaster stelt zich voor en voordat de eerste ronde begint gaat de bediening nog een keer langs met drankje zodat we tijdens het quizen geen dorst hoeven te leiden. In vijf verschillende rondes nemen jullie het tegen elkaar op en elke ronde heeft zijn eigen thema. Denk aan een thema over voetbalstadions, oud- internationals of de Spaanse competitie. Elke quiz is uniek dus het kan nooit zo zijn dat je twee keer dezelfde quiz hebt. Wil je een ronde over je eigen club? Of clubs uit de regio? In overleggen ontwerpen we een ronde compleet op maat. Tussen de rondes door zijn kleine pauzes waarin de quizmaster de antwoorden nakijkt en jullie elkaar vertellen welke antwoorden jullie gegeven hebben en dat je ook zeker weet dat je het goed hebt. Of niet.

In de pauzes gaan we ook twee maal rond met een warm hapje en na de quiz zal er voor jullie nog iets te drinken zijn. Het drankarrangement loopt 3 uur door en er is een mogelijkheid tot uitbreiding van het arrangement. Kort na de quiz worden de punten geteld en zal er bekend worden wie van jullie team de meeste voetbalkennis bezit en natuurlijk zal er voor dat team een fantastische prijs klaarliggen.

Klinkt een voetbalquiz van Teamuitje Twente jou als muziek in de oren? En lijkt je dit de ideale start van het seizoen? Stuur dan nu een mail naar info@teamuitjetwente.nl en we gaan voor je aan het werk.

Wij wensen jullie een goede voorbereiding en een prachtig voetbalseizoen,

 

Teamuitje Twente