Het personeelsfeest is de waardering naar uw personeel toe. Dan wil je het ook goed doen! Lekker eten, genoeg te drinken, dansbare muziek of een sfeervol thema horen daar allemaal bij. Teamuitje Twente verzorgd graag uw knallende personeelsfeest waarover binnen het bedrijf nog lang zal worden nagepraat.

Van een personeelsfeest in Oktoberfest thema tot aan een buitenfeest in festivalstijl: wij hebben ervaring in alle soorten en maten personeelsfeesten. Het personeelsfeest moet passen bij het team van collega’s en de bedrijfscultuur. Heerst bij jullie de ‘doe normaal dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit? Dan is een feestavond met buffet, een lekker biertje en een band al ‘gek’ genoeg. Kan het bij jullie personeel niet gek genoeg? Wat denk je dan van om het personeelsfeest helemaal in carnavalsfeer te doen met polonaises, barmannen in clownskostuum en bijpassende hapjes.

Op deze pagina kunt u wat voorbeeld concepten van thema feesten vinden maar nog leuker vinden wij het om met jullie in gesprek te gaan om te brainstormen naar het meest originele personeelsfeest in de geschiedenis van jullie bedrijf.

Thema feesten

Thema: Duitsland
Thema: Festival

Een afspraak maken voor een brainstormsessie met ons? Mail naar info@teamuitjetwente.nl
Onze personeelsfeesten zijn ook uitermate geschikt voor familiefeesten, teamfeesten en voor club of vereniging.