Op zoek naar een sportief teamuitje? Dan is een Golf clinic wellicht iets voor jullie. Lekker met zijn allen in de natuur de fijne kneepjes van de golfsport leren. Jullie worden begeleidt door een professionele golf speler in een prachtige omgeving. Natuurlijk komt naar inspanning ontspanning met een lekker hapje en drankje. 

golf clinic

Voor deze clinic werken wij samen met Golfbaan het Langeloo in Haaksbergen. De golfbaan is gelegen in het prachtige natuurrijke Groot Scholtenhagen. Naast dat de baan er uitermate mooi gelegen is heeft de golfbaan ook nog een prachtige voorziening om heerlijk een drankje te drinken of van een BBQ te genieten.


Golfclinic

Op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport. De golfclinic basic bij Golfbaan het Langeloo in Haaksbergen duurt ongeveer 2,5 uur. Jullie worden ontvangen met een kopje koffie waarna jullie de baan op gaan om de basis elementen van het golfen te leren. Hierna volgt een wedstrijdje in de baan en afsluitend zal er een wedstrijd worden gedaan wie van jullie team de bal het verste kan slaan. Uiteraard is er voor de winnaars een prijs.

Ter afsluiting van de golfclinic kan er genoten worden van een drankje bij het clubhuis. Dit kan uitgebreid worden met wat hapjes, een BBQ of buffet.

Vanaf € 19,50 per persoon.

Stuur voor beschikbaarheid, een offerte of meer informatie een mail naar info@teamuitjetwente.nl