De kerstborrel of nieuwjaarsborrel met je collega’s gepland? Leuk hem dan op met een activiteit van Teamuitje Twente. Sluit het jaar feestelijk af of begin het nieuwe jaar goed met een avond vol drankjes, hapjes en een spetterende activiteit. Ga je voor een pubquiz, een winterse proeverij of ga je voor een zomerse cocktail workshop.

 

Het is eind november en de kerstborrels staan weer voor de deur. Meestal bestaan deze kerstborrels uit gezellig kletsen, een borrel drinken en natuurlijk wat lekkers te eten. Ook bij het Hagen in Haaksbergen staan er al vele kerstborrels in de planning voor komende decembermaand. Het is en blijft een mooi moment om als directie het hard werkende personeel een prettige kerst te wensen en naderhand huiswaarts te sturen met een kerstpakket.

Ook zien wij een trend dat er naast het gezellig samen komen met een hapje en een drankje er ook vaak een activiteit plaats gaat vinden tijdens de kerstborrel. Zo mogen wij diverse pubquizen verzorgen tijdens kerstborrels dit jaar. Een leuke onderbreking van de avond met een competitieve quiz waarbij vragen over diverse categorieën worden gesteld. De onderwerpen gaan van kerstmis tot FC Twente en van aardrijkskunde tot aan de huidige top 2000.

Naast de pubquiz verzorgen we nog veel meer verschillende activiteiten waarmee je je kerstborrel opleukt. Wat te denken van een Winterse bierproeverij te reserveren in verschillende maten. Een keer tegendraads doen? Wij bieden een heerlijke zomerse cocktailworkshop aan die ook prima past in de wintermaanden want zeg nou zelf: een cocktail die gaat er altijd toch wel in!

Ook in 2020 staan wij weer klaar met diverse activiteiten dus zoek je voor een teamfeest in de winterstop of een nieuwjaarsborrel nog een mooie locatie met wat lekkers te eten, te drinken en een fantastische activiteit dan kunt u altijd bij ons terecht.

Voor nu alvast een hele mooie decembermaand gewenst en we horen het graag als we in de laatste maanden van 2019 of in 2020 wat voor u kunnen betekenen.