De muziekbingo is een leuk en muzikaal spel voor tijdens uw bijeenkomst. Raad de plaat en wie weet heb jij als eerste de bingokaart vol. Natuurlijk zullen er, net zoals bij de traditionele bingo, leuke prijzen te winnen zijn. De muziekbingo is ideaal als korte activiteit bij een avond gezellig borrelen met collega’s of vrienden. 


Muziek Bingo bij het Hagen in Haaksbergen

Meer dan eens krijgen wij de volgende vraag: we willen eigenlijk gewoon een hapje eten en drinken zonder fratsen of uitgebreide spelletjes maar toch willen we ‘iets’ doen om de avond een beetje te breken. Dat begrijpen we. Sommige gezelschappen kletsen de avond zo vol en hebben genoeg aan een hapje, drankje en elkaar. De muziekbingo is een mooie activiteit welke zo lang duurt als je zelf wilt. Spelen we één ronde? Of heeft het gezelschap de smaak zo te pakken dat we nog een tweede of derde ronde doen.

De muziekbingo werkt als volgt:
Iedereen krijgt een bingokaart maar in plaats van de traditionele cijfers staan er een negental artiesten met titel van één van hun nummers op de kaart. De quizmaster legt de spelregels uit en start de draaitafel. Hij begint korte fragmenten van nummers te draaien. Van het ene nummer draait hij een korte intro en van het andere nummer een refrein. Bij sommige nummers geeft hij wat tips of een achtergrondverhaal en bij andere nummers zegt hij helemaal niks om het spannend te houden. Herken jij het nummer? En staat het nummer op jouw muziekbingo kaart? Dan kun je hem afstrepen. Net als bij de traditionele bingo roep je zo hard als mogelijk BINGO! wanneer je je kaart vol hebt. De quizmaster controleert de bingokaart. Volle kaart? Prijs! Valse bingo? Zingen!

Arrangement:

De muziekbingo zal altijd in combinatie met een arrangement geboekt worden.
Hoe dit arrangement ingevuld zal worden is compleet naar jullie wens.
Denk aan een arrangement met alleen een drankje en een hapje of in combinatie met een buffet.

Prijs: afhankelijk van arrangement
Aantal personen: vanaf 15 personen
Duur: aantal rondes naar wens. Een ronde duurt tussen een kwartier en veertig minuten.

De muziekbingo is ook op locatie mogelijk. Stuur een bericht voor meer informatie.