De avondklok is ingegaan en het moment dat we samen in de kroeg een speciaalbiertje kunnen drinken lijkt nog steeds ver weg. Het advies is om (bijna) geen mensen te ontvangen thuis dus online entertainment is dé oplossing om nog eens een leuke avond te beleven. Daarom heeft Teamuitje al sinds de eerste lockdown begin 2020 een Online Proeverij bedacht. Een online speciaalbier ervaring thuis aan de keukentafel of op de bank. 

 

Mis jij de gezelligheid van de kroeg en met name de lekkere speciaalbiertjes die daar bij horen? Wij wel! Gelukkig kunnen we met de online proeverij van Teamuitje Twente een leuke speciaalbier ervaring naar jouw huiskamer brengen.

🤩 Teamuitje Twente presenteert de Online Proeverij 🤩

Hoe gaat het in zijn werk. Jij bestelt vanuit huis je Online Proeverij pakket. Daarin zit het volgende:

– vijf heerlijke flesjes speciaalbier (keuze uit bokbierproeverij of algemeen)
– iets lekkers te knabbelen
– enkele hebbedingetjes zoals stickers, bierviltjes etc.
– een link naar de proeverijvideo
– proefpapieren

Wat moet jij doen? Als eerst de biertjes koud zetten en het glas spoelen in het helderste water. Daarna wanneer het jou maar uitkomt ga je er maar eens lekker voor zitten, je voert de link in via je internetbrowser en online staat onze bierkenner voor je klaar met de leukste feitjes. Dit is geen live verbinding dus je kunt de bieren in jouw tempo opdrinken en de proeverij zelfs splitsen over meerdere dagen.

🍻 Bestel je online proeverij nu! 🍻

Bestel je online proeverij nu door een Facebookbericht te sturen of een mail naar info@teamuitjetwente.nl.
Wij bezorgen het online proeverij pakket gratis bij je thuis wanneer je in Haaksbergen, Eibergen, Buurse, Beckum, Hoeve, Boekelo, Neede of Rietmolen woont maar het pakket is ook op bestelling af te halen bij Steakhouse Buffalo Bill.

Let op: zorg dat je het bierpakket minimaal vijf dagen voor de te houden proeverij besteld. Het kan zijn dat niet alle bieren op voorraad zijn en besteld moeten worden. Daarna kan het ook zijn dat de persoonlijke proeverij nog gefilmd moet worden. Heb je een voorkeur voor bierstijlen of juist bepaalde bieren die absoluut niet in het pakket hoeven laat het ons dan weten. Wij proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Afrekenen zal contactloos gebeuren via de bijgeleverde factuur, tikkie of via de pin.
De kosten van een online proeverij zijn: € 20 per pakket.