Online Bierproeverij

Het is de oplossing voor tijdens de Corona crisis. De online bierproeverij van Teamuitje Twente. Waar we normaal graag over onze passie vertellen voor grote groepen is het nu mogelijk om onze proeverij te volgen vanuit thuis. Waar en wanneer u maar wilt! Hoe dat in zijn werk gaat leggen we u graag uit! 

 

De horeca zit dicht. Bijna alle teamuitjes zijn momenteel afgelast en wij kunnen helaas geen bierproeverijen meer geven. Oh wacht! Dat kunnen we wel! Drinking apart together is het motto van deze periode! Nee niet met zijn allen in de kroeg of op één van onze evenementen maar gewoon bij je in de huiskamer. De lekkerste bieren met natuurlijk de leukste feitjes haal je gewoon bij je thuis.

🤩 Teamuitje Twente presenteert de Online Proeverij 🤩

Hoe gaat het in zijn werk. Jij bestelt vanuit huis je Online Proeverij pakket. Daarin zit het volgende:

– vijf heerlijke flesjes speciaalbier
– een speciaalbierglas
– enkele hebbedingetjes zoals stickers, bierviltjes etc
– een link naar de proeverijvideo
– proefpapieren
– 10% korting afhaalvoucher voor Steakhouse Buffalo Bill

Wat moet jij doen? Als eerst de biertjes koud zetten en het glas spoelen in het helderste water. Daarna wanneer het jou maar uitkomt ga je er maar eens lekker voor zitten, je voert de link in via je internetbrowser en online staat onze bierkenner voor je klaar met de leukste feitjes.

🍻 Bestel je online proeverij nu! 🍻

Bestel je online proeverij nu door een Facebookbericht te sturen of een mail naar info@teamuitjetwente.nl.
Wij bezorgen het online proeverij pakket gratis bij je thuis wanneer je in Haaksbergen, Eibergen, Buurse, Beckum, Hoeve, Boekelo, Neede of Rietmolen woont maar het pakket is ook op bestelling af te halen bij Steakhouse Buffalo Bill.

Let op: zorg dat je het bierpakket minimaal vijf dagen voor de te houden proeverij besteld. Het kan zijn dat niet alle bieren op voorraad zijn en besteld moeten worden. Daarna kan het ook zijn dat de persoonlijke proeverij nog gefilmd moet worden. Heb je een voorkeur voor bierstijlen of juist bepaalde bieren die absoluut niet in het pakket hoeven laat het ons dan weten. Wij proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Afrekenen zal contactloos gebeuren via de bijgeleverde factuur of via de pin.
De kosten van een online proeverij zijn: € 20.