De Corona regels  zijn inmiddels versoepeld en we kunnen de horeca weer bezoeken. Toch is het niet voor grotere groepen nog niet toegestaan om gezellig aan één lange tafel plaats te nemen op een terras of in de kroeg. Om dat kroeggevoel toch een beetje naar je huis te brengen gaat Teamuitje Twente ook na de sluitingsperiode van de horeca door met de online Proeverij. 

 

Het horeca bezoek is nog niet wat het geweest zijn. Regeltjes, richtlijnen en met name de 1,5 meter afstand maakt het er niet gezelliger op. Heb je een avond georganiseerd met vrienden, je voetbalteam, familie of buren en ben je in plaats van het bezoeken van een terras op zoek naar een gezellige activiteit? Teamuitje gaat ook naar de corona periode door met de online bierproeverij.

🤩 Teamuitje Twente presenteert de Online Proeverij 🤩

Hoe gaat het in zijn werk. Jij bestelt vanuit huis je Online Proeverij pakket. Daarin zit het volgende:

– vijf heerlijke flesjes speciaalbier
– een ambachtelijke droge worst
– enkele hebbedingetjes zoals stickers, bierviltjes etc
– een link naar de proeverijvideo
– proefpapieren
– 10% korting voucher voor een bierproeverij in de Biergarten Haaksbergen

Wat moet jij doen? Als eerst de biertjes koud zetten en het glas spoelen in het helderste water. Daarna wanneer het jou maar uitkomt ga je er maar eens lekker voor zitten, je voert de link in via je internetbrowser en online staat onze bierkenner voor je klaar met de leukste feitjes.

🍻 Bestel je online proeverij nu! 🍻

Bestel je online proeverij nu door een Facebookbericht te sturen of een mail naar info@teamuitjetwente.nl.
Wij bezorgen het online proeverij pakket gratis bij je thuis wanneer je in Haaksbergen, Eibergen, Buurse, Beckum, Hoeve, Boekelo, Neede of Rietmolen woont maar het pakket is ook op bestelling af te halen bij Steakhouse Buffalo Bill.

Let op: zorg dat je het bierpakket minimaal vijf dagen voor de te houden proeverij besteld. Het kan zijn dat niet alle bieren op voorraad zijn en besteld moeten worden. Daarna kan het ook zijn dat de persoonlijke proeverij nog gefilmd moet worden. Heb je een voorkeur voor bierstijlen of juist bepaalde bieren die absoluut niet in het pakket hoeven laat het ons dan weten. Wij proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Afrekenen zal contactloos gebeuren via de bijgeleverde factuur of via de pin.
De kosten van een online proeverij zijn: € 20.