De bomen krijgen bladeren, de parken krijgen kleur en de temperaturen stijgen: het is Lente!
Elke tijd van het jaar kent zijn eigen specialiteiten en nu de temperaturen stijgen komen de lekkerste voorjaarsbieren ook weer tevoorschijn. Kennis maken met dé voorjaarssmaken van 2021? Bestel dan de online voorjaarsproeverij van Teamuitje Twente. 

Mis jij het gezellig speciaalbiertjes drinken op het terras ook zo? Kennis maken met nieuwe smaken, een ober die je wat achtergrond informatie over de bieren geeft, een paar nootjes op tafel en ‘gewoon’ lekker genieten. Wij missen het enorm en om jullie dan toch te laten genieten van die speciaalbiertjes hebben we voor thuis de online voorjaarsproeverij samengesteld. Dit is een aanvulling op de standaard online proeverijen die wij verzorgen.

🌼 De online voorjaarsproeverij 🌼

In het proeverij pakket zit het volgende:

  • 5 bieren die passen bij het voorjaar.
  • iets lekkers te knabbelen
  • enkele hebbedingetjes zoals bierviltjes, stickers etc.
  • proefpapieren
  • een link naar de voorjaarsproeverij website

We brengen het pakket gratis in een straal van 10 kilometer van Haaksbergen. Kom je van verder weg of komt het je beter uit om het af te halen kan dat in ons Steakhouse Buffalo Bill op een afgesproken tijdstip. Wat moet jij doen? Als eerst de biertjes koud zetten en je glas spoelen in het helderste water. Daarna wanneer het jou maar uitkomt ga je er maar eens lekker voor zitten, je voert de link in via je internetbrowser en online staat onze bierkenner voor je klaar met de leukste feitjes. Dit is geen live verbinding dus je kunt de bieren in jouw tempo opdrinken en de proeverij zelfs splitsen over meerdere dagen.

De prijs van het pakket is: € 20

Bestellen kan door een mail te sturen naar: info@teamuitjetwente.nl
Na bestelling duurt het maximaal 4 dagen dat het pakket klaarstaat of thuisbezorgd is.