Op deze pagina kun je onze ‘originals’ vinden. Van klassieke teamuitjes als een pubquiz tot aan een creatieve selfie tocht. Het zijn teamuitjes die eigenlijk wel bij elk type team passen. Allemansvrienden dus. Ideaal voor teams met verschillende leeftijdsdoelgroepen of teams met zeer verschillende interesses. Één ding is zeker: met deze teamuitjes leer je elkaar goed kennen.


Original Teamuitjes

PubQuiz

De PubQuiz is één van de all time favourites als het gaat om teamuitjes. Lekker met een hapje en een drankje kijken wie van het team nou daadwerkelijk de meeste algemene kennis heeft. We hebben diverse variaties op de pubquiz bedacht zodat er altijd wel één bij jullie past.

Lees meer…


Ranking your Team

Het spel gebaseerd op het welbekende televisieprogramma van Paul de Leeuw: ranking the stars. Deze avondvullende spelshow levert hilarische momenten op en hier en daar een blozende deelnemer. Leuk voor elk gezelschap.

Lees meer…


selfietochtSelfietocht

Het teamuitje waarbij creativiteit voorop staat. Wie maakt de creatiefste selfies en gaat er met de eerste prijs vandoor? Je gaat op pad met je team en volbrengt de leukste opdrachten en zet deze op de gevoelige plaat.

Lees meer…


Drone vliegen

Vlieg jij tijdens je Teamuitje met een drone door het Scholtenhagenpark? Met onze workshop drone vliegen kan dat gewoon. Je leert alles over het vliegen met drones en over de Nederlandse regelgeving hier in.

Lees meer…


escaperoomEscaperoom Hof te Langelo

Het ideale teamuitje wanneer je aan de teambuilding wilt werken. Communicatie en samenwerken zijn de belangrijkste aspecten om binnen de tijd uit de Escape room te komen. Lukt dat jullie team?

Lees meer…