Deze activiteit is gebaseerd op het succesvolle programma van Paul de Leeuw: ranking the stars. Net als bij het televisieprogramma zal ook ranking your team hilarische momenten op leveren. Wie kent het team als beste? Op het einde gaan we de grote winnaar bekend maken en uiteraard zal deze naast de eervolle vermelding als diegene die het team als beste kent ook een leuke prijs krijgen!


Ranking your Team arrangement

Bij dit spel begint de voorpret al een week voor de tijd. Iedereen die mee doet krijgt een mail/ app met daarin vijf vragen. Bij elke vraag moet er een top 8 gemaakt worden. Een vraag kan zijn: Wie van het team kan het slechtste met geld om gaan? Diegene die het slechtste met geld om kan gaan volgens jou staat op 1 en zo ga je het rijtje af tot je de top 8 compleet hebt. Deze lijsten moeten 24 uur voor het spel teruggestuurd zijn naar jullie quizmaster van deze avond.

Op de avond zelf komen jullie binnen en verwelkomen we jullie met een welkomstdrankje waarna het spel al snel begint. Ronde 1! Willekeurig (of jullie wijzen iemand aan) kiezen wij iemand om haar top 8 bij de eerste vraag op te noemen. Natuurlijk vraagt de quizmaster ook waarom je iemand op een bepaalde positie hebt gezet en dat levert ongetwijfeld hilarische verhalen op. Wij hebben op voorhand het rekenwerk al gedaan en na elke ronde hebben wij een tussenstand wie de meeste punten heeft gescoord. Wij rekenen de gemiddelde top 8 uit met jullie lijsten en daarna kijken we wie er de meeste op de juiste plek had. Dit gaan we vijf rondes met vijf grappige vragen. Wie het team als beste kent weten we op het eind van het spel.

Natuurlijk zal er tijdens deze avond, net als bij het tv programma, genoeg te eten en vooral te drinken zijn want hoe meer drankjes er in zitten hoe mooier de verhalen bij de rondes worden natuurlijk. Daarom bewaren wij de meest gewaagde vraag voor het laatste!

Inhoud arrangement: 

3 uur onbeperkt bier, wijn en fris
Ranking your Team spel met presentator
Borrelplank op tafel
2 warme hapjes

Prijs: €28,50 per persoon
Duur: 3 uur (waarvan ongeveer 2,5 uur het spel)

Te reserveren vanaf 8 personen bij het Hagen in Haaksbergen.


Extra informatie

Locatie

Bovenstaand arrangement vinden plaats bij het Hagen in Haaksbergen.
Liever een spel op locatie? Dat is ook mogelijk.
Hiervoor maken wij graag een offerte op maat voor u.

Uw spel combineren met buffet, diner, feestavond of andere activiteit?

Na de quiz de voetjes van de vloer met DJ of band? Dat kan! Of voor de quiz eerst een hapje eten? Wij stellen graag een buffet of diner samen. Voor elk van deze uitbreidingen maken wij graag een offerte op maat.

Interesse?

Via onze contactpagina kunt u een offerte aanvragen, reservering plaatsen of informatie verkrijgen.