Wat een vreemd einde van het seizoen. Normaal heb je kampioenen en degradanten maar dankzij de corona stopte het seizoen abrupt. Geen kampioen, geen degradant en misschien nog wel erger: geen laatste wedstrijd met aansluitend een feestje in de kantine. Wil je toch het seizoen op een feestelijke en gezellige manier afsluiten? Wij hebben de gouden tip!

Kantines zijn vaak nog gesloten en veel café’s hebben geen ruimte voor een anderhalf meter borrel voor het gehele team. In de groepsapp is het nog steeds druk maar in het echt hebben jullie al lang geen biertje meer gedronken met zijn allen. Teamuitje Twente heeft dé activiteit die jullie op 1,5 meter kunnen doen om zo toch nog een passend einde van het seizoen te realiseren.

Teamuitje Twente presenteert namelijk de pubquiz: een leuke spelshow met presentator en uiteraard een hapje en een drankje. Je kunt gaan voor de standaard pubquiz met vragen in diverse categorieën zoals Sport, Topografie, Film, Muziek en een Fotoronde. Wat ook een mogelijkheid is, en past in jullie sport, is de voetbalquiz. Een quiz lang vragen over Messi, Ronaldo, Real Madrid, Juventus en Ajax maar ook enkele vragen over de lokale clubs van Twente. Deze quiz kunnen wij geheel met de corona maatregelen verzorgen. Uiteraard is er voor het winnende koppel een leuke prijs.

Benieuwd naar onze quizarrangementen en mogelijkheden tot uitbreiding met buffet of bites?
Neem gerust contact met ons op via info@teamuitjetwente.nl