De trend van het speciaalbier is nog steeds in een opmars. Zowel in kroegen als in restaurants zien we dat steeds meer fijnproevers speciaalbier drinken in plaats van een standaard pilsener. De wereld van speciaalbieren is interessant en wat betreft stijlen en smaken is er eigenlijk voor ieders wel wat wils. Teamuitje Twente neemt je graag mee op reis naar de wereld van het speciaalbier. Onze bier sommelier leert je graag wat bij maar wil je bovenal wat lekkers en wat nieuws laten ontdekken.


Speciaalbier proeverij arrangement 1

Tijdens dit arrangement heet onze bier sommelier u van harte welkom met een Grolsch pilsener. Wanneer uw gezelschap compleet is geeft hij een korte introductie en kan het proeven beginnen. 5 bijzondere speciaalbieren passeren de revue en worden in speciale proefglazen geserveerd en bij elk biertje krijg je wat achtergrond informatie. Naast de heerlijke speciaalbieren krijgt uw gezelschap een borrelplank op tafel en twee maal een warme hap.

Inhoud arrangement 

Welkom met Grolsch premium pilsener
Proeverij van 5 speciaalbieren
Borrelplank op tafel
Twee warme hapjes

Prijs: €24,50 per persoon.
Duur: 2 tot 2,5 uur.

Te reserveren vanaf 8 personen met de minimale leeftijd van 18 jaar.
Overige drankjes zijn op nacalculatie.


Speciaalbier proeverij arrangement 2

Met ons speciaalbier proeverij arrangement 2 combineert u de proeverij van arrangement 1 met een heerlijk diner in ons steakhouse. Voordat u begint met de proeverij schuift u aan bij Steakhouse Buffalo Bill en geniet u met uw gezelschap van onbeperkt spareribs geserveerd met friet en rauwkost. Na het diner volgt de proeverij waarbij er halverwege nog een borrelplank op tafel zal worden geserveerd. Arrangement 2 is een ideale activiteit wanneer je op zoek bent naar een avondvullend programma met wellicht nog als afsluiter een bezoek aan één van de gezellige kroegen in Haaksbergen.

Inhoud arrangement 

Welkom met Grolsch premium pilsener
Proeverij van 5 speciaalbieren
Borrelplank op tafel
Voor de proeverij onbeperkt spareribs met friet en rauwkost.

Prijs: €38,50 per persoon.
Duur: 2 tot 2,5 uur exclusief diner.

Te reserveren vanaf 8 personen met de minimale leeftijd van 18 jaar.
Overige drankjes zijn op nacalculatie.
Niet allemaal fan van spareribs? Geen probleem! Tegen een meerprijs kiest u gewoon een ander gerecht van de menukaart.


Speciaalbier battle

Bent u met een gezelschap fijnproevers en weten jullie toch al aardig wat over bier dan is dit arrangement echt iets voor jullie. We testen jullie kennis in groepen of individueel door jullie blind te laten proeven, enkele quizvragen over bier te presenteren en door er achter te komen of jullie het verschil tussen blik en fles of alcoholvrij en alcoholhoudend bier kunnen proeven. Een leuk arrangement waarbij het bier proeven gecombineerd wordt met wat competitiviteit.

Inhoud arrangement 

Welkom met Grolsch premium pilsener
Bier kennisquiz
Battle waarbij 5 speciaalbieren geproefd worden
Borrelplank op tafel
Twee warme hapjes

Prijs: €26,50 per persoon.
Duur: 2 tot 2,5 uur.

Te reserveren vanaf 8 personen met de minimale leeftijd van 18 jaar.
Overige drankjes zijn op nacalculatie.


Extra informatie

Locatie

Bovenstaande arrangementen vinden plaats bij het Hagen of Steakhouse Buffalo Bill, afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Wilt u één van deze proeverijen graag op locatie? Ook dat kan! We maken graag een offerte op maat voor u.

Bieren

Onze bier sommelier kiest voor elke proeverij een selectie speciaalbieren. Hierin zorgt hij altijd voor een mooie mix van bieren uit de regio en (inter)nationale bieren. Naast naar de locatie van de brouwerijen kijkt hij altijd naar een opbouw van smaken, alcoholpercentage en stijlen. Natuurlijk is het bijna onmogelijk om alleen maar bieren te kiezen die nog niemand van uw gezelschap gehad heeft. U kunt altijd uw Untappd profiel doorgeven zodat we u kunnen verrassen met wat nieuwe smaken.

Bent u zelf een bierbrouwer en wilt u uw bieren promoten tijdens onze proeverijen? Stuur gerust een bericht via onze contactpagina.

Combinatie wijnproeverij

Stel u bent met een gemengd gezelschap waarbij niet iedereen liefhebber is van speciaalbier. Geen probleem. Wij denken graag met u mee. De speciaalbier proeverijen zijn bijvoorbeeld goed te combineren met een wijnproeverij zodat er voor ieder wat wils is. Of een workshop cocktails maken?