Jullie feest compleet in de stijl van een apres ski party, oktoberfeest of Schlagerparade?
Teamuitje Twente zegt: Jetzt geht los bij het Hagen in Haaksbergen.
Wij verzorgen jullie feest helemaal in het Duitse thema met bijpassende hapjes, buffet, spellen en optredens. Oftewel een gemütliches bedrijfsfeest am Deutsch. 

Oké ze winnen vaak in de laatste minuut, zijn ietwat arrogant en niet altijd even modieus maar een feestje maken dat kunnen die Duitsers wel! Tijdens ons themafeest Duitsland nemen we jullie mee naar die Heimat. Hoe je de sfeer in woorden kunt brengen? Een combinatie van de oktoberfeesten in München en een apres ski hut in de Oostenrijkse Alpen. Hoe zo’n feest er uit kan zien?

De uitnodiging

Wij ontwerpen graag een op maat gemaakt uitnodiging voor jullie personeel met poster voor in de bedrijfskantine. Iedereen zal weten dat er een Duits feestje zit aan te komen.

Culinaire invulling

Van ontvangst met een heerlijke glühwein als opwarmer tot aan een rondje schnaps als gangmaker de drankjes zullen helemaal in Duitse stijl zijn. Natuurlijk is er ook gewoon bier, wijn en fris want ook daar houden ze wel van in Duitsland.
Of je een compleet buffet wil of juist voor wat fingerfood wilt gaan: ook dit kan á la Duitsland. Een buffet met schnitzels, bockwürst en pommes of hapjes als currywürst, Duitse borrelplank en pretzls op tafel.

Optredens

Een dj die een mix draait van apres ski muziek, Deutsche schlagers en foute hits hoort natuurlijk bij dit thema feest. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een optreden van Hänzi te gaan! Deze entertainer zorgt er voor dat iedereen mee gaat in de polonaise en alle Duitse hits hard mee worden gezongen.

Spellen

Tussendoor een spelletje in Duitse stijl? Ook dat is mogelijk. Skilopen, spijker slaan of een potje muziekbingo in Duitse stijl.

Aankleding

Gaan jullie voor lange tafels in oktoberfeest stijl? Of moet het een knusse dansvloer worden als in de apres ski hut. Wij kleden de boel gezellig aan en zorgen dat het gewenste sfeertje gecreëerd zal worden.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom een keer langs voor een brainstorm sessie

Wij maken graag een offerte op maat voor jullie feest.
Stuur een mail naar info@teamuitjetwente.nl met een korte omschrijving waar jullie feest aan moet voldoen. Denk hierbij aan de gewenste culinaire invulling, aantal verwachte personen en eventueel budget. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk een mooie offerte in uw digitale brievenbus zal vinden met verschillende mogelijkheden.