Festivals! We zijn er dol op. Een heel fijn laidback sfeertje maar wanneer de DJ de volume iets hoger zet en de eerste cocktails gedronken zijn gaan de voetjes van de vloer. Hoor je vaak dat jouw collega’s in hun vrije weekend of vakantie graag een festival bezoeken? Dan past dit themafeest helemaal bij jouw bedrijf. 

Freshtival, Zonnestraal Festival, Mysteryland en de Zwarte Cross. Zomaar vier festival waarvan je ongetwijfeld wel eens gehoord hebt. Vele bezoekers bezoeken jaarlijks de vele festivals die ons land rijk is. De één ligt tijdens zo’n festival het liefste in het gras met een cocktail en wat festivalbites terwijl de ander niet van de dansvloer weg te slaan is. Deze vibe creëren we voor je tijdens jouw (personeels-) feest in festivalsfeer.

De uitnodiging

Wij ontwerpen graag een op maat gemaakt uitnodiging voor jullie personeel met poster voor in de bedrijfskantine. Bij het eerste gezicht lijkt het net een affiche van een hip festival maar het is ‘gewoon’ de uitnodiging voor jullie feestje.

Culinaire invulling

Festivalfood. Heerlijk! Bij het ene festival scoor je snel een verse hamburger tussen het dansen door terwijl je bij het andere festival juist de hele dag door aan het genieten bent van diverse hapjes.
Ook bij ons kun je kiezen tussen verschillende stijlen festivalfood.

Denk jij bij een festival aan een verse hamburger, kipkluifjes en een puntzak friet? Of ga je juist voor een chique walking dinner met diverse kleine gerechtjes als zalm, gamba’s en entrecote van de Ofyr in etappes geserveerd.

Muziek

Elk festival heeft andere muziek. Jij bepaald de stijl van jullie festival. Speelt een duo akoestische covers op een gitaar of ga je voor een swingende coverband. Ga je voor een DJ die een Ibiza sfeertje creeërt of juist één die bekende meezingers draait. Wij hebben voor iedere stijl onze eigen DJ’s en muzikanten dus hierin denken we graag met je mee.

Geen idee welke muziek bij jouw festivalfeestje past? Wij hebben enkele afspeellijsten voor je opgezocht in diverse stijlen. Zet ze op en kies welke stijl het beste bij jouw collega’s past.

Activiteiten

Natuurlijk kun je hele actieve spellen gaan bedenken voor je personeelsfeest maar in onze ogen hoort een festival relaxt te zijn. Niks moet, alles mag. Een mooie aanvulling op dit feestje kan een photobooth zijn zodat iedereen een aandenken krijgt aan deze relaxte middag. Wil je toch een activiteit toevoegen aan je feest in festivalsfeer? Een cocktail workshop is goed te combineren met een feestje in deze stijl.

Aankleding

Bij een festival hoort een feestelijke aankleding. Bloemen, planten, palletkussens, kleur en franjes. Uiteraard zorgen wij met diverse aankleding dat het festivalsfeertje aan niks ontbreekt.


Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom een keer langs voor een brainstorm sessie

Wij maken graag een offerte op maat voor jullie feest.
Stuur een mail naar info@teamuitjetwente.nl met een korte omschrijving waar jullie feest aan moet voldoen. Denk hierbij aan de gewenste culinaire invulling, aantal verwachte personen en eventueel budget. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk een mooie offerte in uw digitale brievenbus zal vinden met verschillende mogelijkheden.