Je personeelsfeest, teamuitje of bijeenkomst opleuken met een workshop waarbij je de nieuwste techniek in handen hebt? Dan is onze nieuwste activiteit echt iets voor jou! Met de activiteit drone vliegen sta je met de neus in de natuur en race je tegen elkaar met deze vliegmachines. 

 

Er zijn nogal wat regeltjes met betrekking tot het besturen van een drone en als je die regels aan je laars lapt dan kun je een boete krijgen die kan oplopen tot bijna €8.000. Dat wil je niet! Daarom leer je alles over de regelgeving met betrekking tot het besturen van een drone. Uiteraard mag je niet in de buurt van een vliegveld vliegen dus het Scholtenhagen Park is wat dat betreft een geschikte spot met prachtige natuur om van bovenaf te bekijken.

Het eerste wat je leert is om de drone onder controle te houden. Heb je dat onder de knie dan kan het echte werk beginnen. Foto’s maken vanaf grote hoogtes, racen tegen de anderen en misschien ben je aan het eind van de dag wel in staat om een salto te maken met je drone. Een professionele drone piloot leert je tijdens deze workshop alle fijne kneepjes van het vak.

De activiteit drone vliegen is een ideale activiteit voor tijdens een personeelsbijeenkomst of als break van een brainstorm dag. Misschien ga je het wel zo leuk vinden dat je direct na de activiteit je eigen drone van het internet afplukt om mooie foto’s te maken van de Twentse natuur of de buurvrouw die ligt te zonnen. 😉

Meer informatie over deze activiteit is te vinden op deze pagina: drone vliegen bij Teamuitje Twente.